Saltar a continguts

Secció Rítmica CMSC

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

22/05/2018
Or, Plata i Bronze per als conjunts de Gimnàstica Rítmica del club Muntanyenc de Sant Cugat.

El passat cap de setmana la secció de Gimnàstica Rítmica del club Muntanyenc de Sant Cugat es penja les medalles d'or, plata i bronze a la final de conjunts del consell escolar celebrat al CEM la Marbella de Barcelona.

El club ha participat en aquesta competició amb 7 conjunts en total, dels quals 3 han pujat a podi, les protagonistes han estat:

El conjunt prebenjamí A format per; Aroa Aran, Clara Bosch, Estel Dinarés, Martina Moreno, Julieta Rodríguez i Elena Romio que després de dues fases pujant a lesglaó més  alt del podi, s'han tornat a imposar a la final amb la seva magnífica actuació, aconseguint la primera posició en la classificació general.

El conjunt Benjamí B format per Elisabeth Carol, Paula Gómez, Marina Bernal, Laia Cesteros, Mireia de los Mozos i Clàudia Julià, que anava en cinquena posició a les anteriors fases va poder escalar posicions fins a aconseguir la medalla de plata amb la seva última actuació, una medalla sorpresa que deixa a l'equip entusiasmat per continuar treballant i aprenent valors tant importants com la constància i l'esforç, com a mitjans per la millora.

El bronze el van aconseguir el conjunt prebenjamí B format per: Arlet Fernández, Anna Reus, Anna Franco, Montserrat Pedrosa, Mila Villanueva i Samantha Reiter, un grup de petites joves promeses que comencen amb molta empenta la seva carrera a la gimnàstica.

A la Categoria Aleví A van estar molt a prop dels desitjats metalls, una quarta posició molt merescuda d'un total de 13 participants, El conjunt format per Clàudia Fernández, Mar Dinarés, Tereza Pankova, Laia Exposito, Roser Mullerat i Emma Terrón que debutaven amb aparell aquesta temporada, amb la seva primera coreografia de 5 cèrcols, van demostrar a la pista el treball en equip necessari per a l'èxit en aquest esport tan exigent.

Tots els altres equips van classificar-se entre les 10 primeres de les seves respectives categories, col·locant al Club Muntanyenc entre els millors clubs de Rítmica Escolar de la província de Barcelona.